Hulp bij kiezen

Om jou te helpen bij het maken van een goede keuze bieden wij je een aantal hulpmiddelen aan op onze website. Je kunt besluiten deze te raadplegen wanneer bijvoorbeeld de productnaam, omschrijving en afbeeldingen onvoldoende duidelijkheid scheppen.  

Vergelijken

Wanneer je twijfelt over je aankoop bekijk dan of het product ook door andere webshops via beslist.nl wordt aangeboden. Mocht dit het geval zijn kun je de diverse aanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, levertijd en reviewscore. Dit kan jou helpen bij het maken van de voor jou meest geschikte keuze. 

Specificaties

Voor een groot deel van de producten op beslist.nl hebben wij specificaties toegevoegd. Deze zijn te vinden onderaan de productpagina’s. Hier vind je bijvoorbeeld voor een televisie meer informatie over het beeldscherm, de aansluitingen en het energieverbruik. 

Consumenten reviews

Tot slot tonen wij op de productpagina’s ook reviews van consumenten die ervaring hebben opgedaan met een specifiek product. Wanneer er voldoende reviews zijn resulteert dit in een score van 1 tot 5 sterren. Des te meer sterren, des te beter het product is beoordeeld door andere consumenten.  

Mocht je meer hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.