Hulp bij kiezen

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze bieden we verschillende tools aan op onze website. Als de productnaam, beschrijving en afbeeldingen onvoldoende informatie bieden, kun je deze raadplegen. 

Vergelijking 

Als je een product wilt kopen, kun je gelijk zien welke webshops het verkopen. Hier kun je verschillende aanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, levertijd, verzendkosten en reviewscore. Dit kan je helpen bij het maken van de voor jou meest geschikte keuze. 

Specificaties 

Voor veel van de producten op beslist.nl hebben we specificaties toegevoegd. Deze kun je vinden bovenaan de productpagina, direct onder de afbeelding. Bijvoorbeeld voor een televisie vind je hier meer informatie over het beeldscherm, de aansluitingen en het energieverbruik. De beschrijving geeft informatie over de mogelijkheden van het product. 

Consumenten reviews 

Tot slot tonen we op de productpagina’s ook reviews van consumenten die ervaring hebben opgedaan met de webshop die het product aanbiedt. Als er voldoende reviews zijn, krijgt de webshop een score van 1 tot 5 sterren. Hoe meer sterren, hoe beter de webshop is beoordeeld door andere consumenten. 

Als je nog meer hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.