Hulp bij zoeken

Wij helpen je graag zo snel mogelijk het product te vinden dat je zoekt. Door middel van onderstaande hulpmiddelen hopen we je zoektocht te versoepelen. 

Zoekbalk

Bovenaan de website vind je een zoekbalk waarmee je eenvoudig op basis van zoekwoorden naar een product kunt zoeken. Mocht je niet vinden wat je zoekt, probeer dan andere zoekwoorden te gebruiken of maak gebruik van onderstaande hulpmiddelen. 

Categorieën

Via de groene knop linksboven op de website vind je een overzicht van alle hoofdcategorieën op beslist.nl. Wanneer je een categorie hebt geselecteerd, kun je jouw zoekopdracht specificeren door een specifiekere categorie te kiezen. Afhankelijk van de pagina waarop je je bevindt en het apparaat dat je gebruikt, tonen wij ook links op de pagina en onderaan de pagina een overzicht van relevante categorieën. 

Filteropties

Door middel van de opties links op het scherm, kun je je zoekopdracht eenvoudig specificeren. Afhankelijk van het soort product dat je zoekt kun je je zoekopdracht verfijnen door bijvoorbeeld een kleur, maat, merk of seizoen te selecteren. Wanneer je beslist.nl bezoekt via een smartphone kun je deze opties zichtbaar maken via de grote blauwe knop linksboven.  

Mocht je meer hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.