Status van je bestelling

Wanneer je je bestelling hebt afgerond wordt deze direct doorgestuurd naar de betreffende webshop. De betreffende webshop gaat vervolgens over de complete afhandeling ervan.

Uiteraard blijf je graag op de hoogte van de status van je bestelling. Om deze reden sturen bijna alle aangesloten webshops je een Track & Trace link, zodra jouw pakketje hun magazijn heeft verlaten. Via deze code kun je op ieder gewenst moment zien waar je bestelling zich op dat moment bevind. Deze informatie verstuurt de webshop naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Helaas is er nog een klein deel van de webshops dat geen Track & Trace link stuurt. Ook ontvang je helaas geen Track & Trace code bij kleinere producten die als briefpost worden verstuurd.

Is het onduidelijk waar je bestelling zich bevind?

Heb je geen track & trace code of overige leverinformatie ontvangen? In dat geval adviseren wij je om contact op te nemen met de desbetreffende webshop. De contactgegevens van deze webshop vind je terug in de orderbevestiging die je van beslist.nl hebt ontvangen.

Mocht je er samen met de webshop niet uitkomen neem dan contact op met de klantenservice van beslist.nl. Wij gaan dan ons best doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. 

Beslist.nl heeft helaas geen inzicht in de actuele status van bestellingen. Wij zullen deze informatie in geval van een conflict namens jou opvragen bij de webshop.